Tuotteet

Perustavoitteenamme on löytää ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita arki- ja juhlavaatteita kohtuullisilla hinnoilla. Suosimme kotimaista vaatesuunnittelua ja valmistusta. Hyvä ja reilu mitoitus sekä vaatteen istuvuus ovat tärkeimpiä mallistojen valintakriteerejämme. Kokoja löytyy toimittajasta ja mallista riippuen 38:sta aina 54/56 asti. Kaikenkokoisille naisille pitää löytyä sopivat ja kauniit vaatteet.

 

 

Tuotevalikoimamme koostuu pääasiallisesti naisten sisäpukeutumisesta niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä löytyy tavaratalojen ja ketjumyymälöiden valikoimista poikkeavia yksilöllisiä leninkejä, housuja, hameita, puseroita, tunikoita, liivihameita, jakkuja ja neuleita.

Suosimme kotimaista suunnittelua ja valmistusta, tämän ansiosta mallistomme  ovat tunnettuja hyvästä, suomalaisen naisen vartalolle sopivasta mitoituksesta ja korkeasta laadustaan.

Ainoana liikkeenä Salossa myymme mm. vuonna 2011 Muotoilun valtionpalkinnon saaneen Ilona Pellin veistoksellisia asuja, sekä Saagadesignin Noora Steenvoordenin ihastuttavia pellavavaatteita applikoinneilla tai ilman. Sinun on mahdollista tilata itsellesi omien väri- ja kuviomieltymystesi mukainen uniikki vaate. Kummankin suunnittelijan juhla-asuja on nähty myös Tasavallan Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Uusimpia vaatetoimittajia ovat Tarina-Asu Lappeenrannasta sekä Anne Lamberg ja Dama Design Turusta.