Palvelut

”Me tultiin tänne ku tääl on myyjä!” kommentoi iloinen naisseurue viime keväänä ulko-ovelta astuessaan sisään liikkeeseen. Autamme teitä aina sopivien vaatteiden löytämisessä ja sovituksessa, sekä annamme asiantuntevia ja hyvän maun mukaisia pukeutumisvinkkejä.

Teemme yhteistyötä melkein naapurissa Turuntien varrella sijaitsevan OMPELIMON kanssa. Tarvittaessa huolehdimme ostamienne housujen lahkeiden lyhennyksestä joustavasti ja veloituksetta.  Myös muunlaiset asujen korjaustyöt sujuvat kauttamme helposti ja edullisesti. Anne Lambergin pellavamekkoja on mahdollista räätälöidä. Voit valita oman lempivärisi ja itsellesi sopivimman helman ja hihan pituuden.

 

Kaunoleningissä sijaitsee myös VISTAN PESULAN  vastaanottopiste. Liikkeeseemme voi tuoda pestäväksi arki- ja juhlavaatteita, liinavaatteita, vuodevaatteita, verhoja ja pöytäliinoja. Meidän kauttamme voit tuoda pestäväksi myös morsius- ja vanhojentanssipuvut.

Pyykin nouto ja palautus tapahtuu tiistaisin, joten jos tuot pyykkisi maanantaina, se on noudettavissa seuraavan viikon tiistaina.

Myös nahka- ja mokkavaatteiden puhdistus onnistuu kauttamme. Hintoja voit tiedustella puhelimitse tai tulla käymään liikkeessämme.